Biologische leverancier

de VeneHoeve

  • Zuiderdiep 380 A
    9571 BW 2e Exloermond
  • Website:
de VeneHoeve

Omschrijving
Van het verzorgen van onze koeien tot het maken van lekkere zuivel, van. Melk, Yoghurt en Vla, tot Karnemelk, we doen het allemaal zelf!

Producten
Boter, Kaas, Karnemelk, Kwark, Melk, Vla, Yoghut en Rundvlees

Productiewijze
"De producten worden op de ambachtelijke manier gemaakt. Alle producten die wij maken, maken wij van onze eigen biologische melk. Wij hebben een zeer uitgebreid zuivelassortiment. De zuivel hebben wij verpakt in glazenstatiegeld flessen."

Geschiedenis
Sinds juli 2016 zijn wij begonnen met het produceren van zuivelproducten van onze eigen koeienmelk op een zo puur mogelijke wijze. Sinds december 2019 heeft de Venehoeve ook een eigen biologisch winkel waar naast eigen product ook andere biologische artikelen worden verkocht! Hier kun je ook terecht voor vlees van eigen koeien!

Wat maakt jullie product bijzonder
Naast eigen zuivel en vlees hebben wij een eigen melktap. Dit is op zich al bijzonder, maar bij ons kan je via een 2e oprijlaan voor de melkdrive parkeren en de melk tappen. Hierom hebben wij de naam "Melkdrive "bedacht. In onze Melkdrive kunt U melk van eigen koeie tappen uit een melkautomaat. De melk die U tapt is de echte boerderijmelk (rauwe boerderijmelk), de melk is dus niet gepasteuriseerd of op enige andere manier bewerkt en dus de echte volle melk.

Ik ben een leverancier Ik ben een verkooppunt