Biologische leverancier

De Keukentuin

  • Westeind 154
    9636 CH Zuidbroek
  • Website:
De Keukentuin

Omschrijving
De naam zegt het al: Kruiden voor keuken en tuin; en groentenplantjes en groenten uit de kas en van het land.

Producten
We verbouwen kruidenplanten, groenteplanten, bijen- en vlinderplanten, aardbeienplanten, diverse groenten van het seizoen

Productiewijze
We kweken onder glas zonder hoge stook. De mest hebben we van onze eigen koeien die gras en hooi eten van ons land. Bijna een gesloten kring dus.

Geschiedenis

Wij zijn in 1996 gestart in het Westland. In 2000 zijn we naar het Noorden verhuisd en hebben daar het bedrijf voortgezet. Toekomst: We zijn op zoek naar opvolgers om ons mooie stukje grond (2 ha) biologisch te houden.

Wat maakt jouw product en bedrijf bijzonder:
We kweken alles zelf op vanuit het zaadje of stekje hetgeen ons ervan verzekert dat het vanaf het prille begin tot uitlevering 100% biologisch is. Ook oogsten we alles hooguit 1 dag van tevoren maken we het verzendklaar zodat versheid gewaarborgd is. Daarnaast hebben we een boerderijwinkel met een uitgebreid assortiment groenten- en fruit en voor de moestuiniers een groot scala aan biologische planten, potgrond en hulpstoffen zoals lavameel en mestkorrel en kalk. Elk weekend is ons bedrijf open voor bezoekers en proberen wij onze kennis en enthousiasme door te geven aan de nieuwe generatie.

Ik ben een leverancier Ik ben een verkooppunt